BALI
TOURISM
 

     

ENGLISH 

 
 
 

  Home

  Afstandstabel Bali

  Airport Bali

  Balinese Bevolking

  Bussen/ Bemo's Bali

  Feestdagen op Bali

  Fietsen op Bali

  Geld en Pinnen

  Gokken/ Casino Bali

  Homestay Bali

  Hotels

  Kaart van Bali

  Klimaat

  Reisdocumenten

  Taxi's op Bali

  Taxi's GRAB op Bali

  Vaccinaties

  Winkelen/ shoppen
 

  Bestemmingen

  Amed

  Batubulan

  Belimbing

  Candidasa

  Canggu

  Denpasar

  Gilimanuk

  Jatiluwih

  Jembrana

  Jimbaran

  Klungkung

  Kuta

  Legian

  Lovina

  Munduk

  Nusa Dua

  Padang Bai (ferry Lombok)

  Pemuteran

  Sanur

  Seminyak

  Sibetan

  Sidemen

  Singaraja

  Tenganan

  Tuban

  Ubud

  Lombok

  Nusa Lembongan (eiland)

  Nusa Penida (eiland)

  Gili Eilanden
 

  Belangrijke Tempels

  Agung Pulaki

  Brahma Vihara Ashmara

  Goa Lawah

  Gunung Kawi

  Lempuyang Luhur

  Perancak Tempel

  Pura Besakih

  Rambut Siwi

  Taman Ayun

  Tanah Lot

  Tirta Empul

  Tirta Gangga

  Ulan Danu Bratan

  Uluwatu
 

  Trekpleisters

  Allerduurste koffie

  Apenbos

  Barat National Park

  Barong Dans

  Erica op Reis: High 5 Rehab

  Erica op Reis: Ketut Liyer

  Gitgit Waterval

  Gunung Agung (vulkaan)

  Gunung Batur (vulkaan)

  Hanengevecht

  Kecak Dans

  Olifantengrot

  Olifanten Park

  Safari & Marine Park

  Sawa's en Rijst

  Stranden van Bali

  Treetop Adventure Park

  Waterbom Park - Kuta

  Waterpaleis

  Wild Water Rafting

  Zeeschildpadden (Opvang)
 

  Overige

  Reisaanbiedingen

  Links

  Contact
 

 

 

 

Treetop Adventure Park

"Vervolgens de botanische tuin aangedaan in Gandikuning waar wel 1000 plantensoorten zijn te bezichtigen. Het is de belangrijkste botanische tuin van Bali en bestaat nu ongeveer 60 jaar. Naast de tuin ligt het “tree top adventure park” waar je jezelf kan bezighouden in allerlei touwbanen en klimtouwen. Ook het “tokkelen” behoort tot de mogelijkheden waarbij er gradaties zijn in moeilijkheidsgraad. Wij hadden er eigenlijk wel zin in om dit te doen maar schrokken van de entreeprijs voor een half uurtje spelen. Voor 22 dollar (per persoon !) vonden wij dat een beetje teveel van het goede..."


Suspended bridge


               Bali Treetop Adventure Park is een leuke activiteitenpark in de vrije natuur omgeving voor toeristen, groepen en families in Bali. Ze zijn dagelijks geopend voor toeristen of groepen van 8:30-18:00 in Botanische Tuinen te Bedugul. Bedugul ligt in de bergen ten noorden van Kuta en Ubud (zie kaartje onderaan deze bladzijde. Er zijn:

  • 7 Avonturen Circuits van de ene boom naar de andere op een hoogte van 2-20 meter.

  • 72 Uitdagingen voor elke leeftijd en elk niveau: Hangbruggen, Spider Nets, Tarzan Jumps, Flying-Fox,      Flying Swings, en nog veel meer uitdagingen.

  • 12 Vliegen als een vos met een totale lengte van 160 meter

 

Bali Treetop Adventure Park is toegankelijk voor iedereen, ongeacht hoe ervaren of hoe behendig men is.. Met de verschillende circuits, kan iedereen het juiste circuit vinden voor zijn / haar niveau en leeftijd, of zelfs de meer uitdagende circuits proberen. Bali Treetop Adventure Park ontvangt bezoekers vanaf 4 jaar tot boven de 70 met een maximaal gewicht van 120 kilo.

Alle platforms bij de circuits worden op hun plaats gehouden met behulp van een innovatief compressie systeem om de bomen tegen eventuele schade te beschermen.
Kaphout wordt gebruikt om te voorkomen, dat de kabels in de bomen snijden, zodat de beschadiging van de bomen tot een minimum beperkt wordt. U kunt hier ook helpen om het milieu te beschermen: Niet roken en afval laten rondslingeren, als u in het park bent.

 

Bij alle Circuits zit u vast aan een life-line. Patrol Gidsen zijn gesitueerd langs het circuit en staan klaar om u te adviseren en te helpen, waar dat nodig is. Ze het geven van ondersteuning van boven en onder in de bomen. Voor aanvang van de activiteiten op de circuits, moet elke bezoekers de veiligheidsinstructies volgen, die door de Patrol Guides uitgelegd wordt. Hoe de schakeling werkt, hoe je de apparatuur moet gebruiken, en alle veiligheidsinstructies, die u te allen tijde moet opvolgen.
De bouw van Bali Treetop Adventure Park en alle materialen en apparatuur voldoen aan de Europese normen EN 15567-1 en het Park is gebouwd en wordt onderhouden en beheerd door een Frans management.


In the trees

Avonturen tijd
Volwassenen & Kinderen: 2 hours 30 minuten
Eekhoorn (Squirrel) Circuits: 1 uur 30 minuten

Tijdsindeling

  • 1.Bij zijn/ haar aankomst in Bali Treetop Adventure Park, ontvangt elke bezoeker eerst zijn / haar uitrusting (Harness, Pulley, Carabiners) - 5 minuten.
  • 2.Elke bezoeker moet dan de veiligheidsinstructies volgen, en, één van onze Patrol gids laat zien, hoe de apparatuur gebruikt moet worden op het Demonstratie Circuit - 5 minuten.
  • 3.Elke bezoeker moet het Demonstratie Circuit proberen, waar door de Patrol Gidsen gecontroleerd wordt, of de bezoeker begrepen heeft, hoe hij de apparatuur moet gebruiken - 5 to 10 minuten.
  • 4.Vervolgens is elke bezoeker vrij om te gaan en één van de circuits te nemen van Bali Treetop Adventure Park, zo vaak als hij/ zij wil of kan. Wij adviseren volwassen bezoekers om te beginnen bij het Green Discovery Circuit, voordat hij/ zij de hogere Circuits probeert. Kinderen moeten beginnen bij het Eekhoorn (Squirrel) Yellow Circuit.

Toegangsprijs: US$14 (voor kinderen onder de 12) US$22 (Volwassene)


Above the ground

 

 

Uit een reisverslag:

"Dus op naar het adventure park, eerst ingang betalen in de botanical garden en een klein stukje wandelen tot aan het klimpark. Ann opent met haar beste Balinees alle deuren en we mogen voor een zacht prijsje binnen. Wij besluiten om niet te klimmen en onze kids te coachen! Zelfs ons kleinste kind krijgt een klimgordel aan met 2 musketons en een katrol eraan niet te doen. Er zijn 6 verschillende circuits, die opgebouwd zijn van eenvoudig naar zeer moeilijk. Onze dochter kan het gele parcours aan op ongeveer 2 m hoogte hangen balken, tunnel, planken en een kleine death ride ! En ja hoor zonder te verpinken begint ze eraan, netjes verankeren aan de rode stickertjes op de kabels en hup klimmen en klauteren maar !
Wij staan erbij en kijken ernaar.."

 

 

 

 

 Copyright © 2014 - 2022 WINT. All Rights Reserved. | Privacy Policy |